Najbolji robusni vanjski Bluetooth zvučnici

Najbolji robusni vanjski Bluetooth zvučnici

Volite večeri provoditi u dvorištu uživajući u laganoj glazbi? Nabavite izvrsne prijenosne zvučnike i uživajte u omiljenim pjesmama čak i kad ste vani. Bilo da idete na kampiranje, družite se uz bazen ili organizirate zabavu na otvorenom, izvrsna kvaliteta zvuka koju nude ovi elegantni i moderni zvučnici zajamčit će vam odličnu zabavu.
Vanjski zvučnici izuzetno su praktični. Budući da Bluetooth zvučnici ne zahtijevaju kablove i utičnice i da ih možete postaviti gdje god hoćete, lako ih možete ponijeti sa sobom kamo god da idete. Prijenosni zvučnici moraju imati bateriju koja dugo traje (najmanje 8+ sati) kako biste mogli uživati u glazbi bez potrebe za stalnim punjenjem. Neki modeli nude neprekidnu reprodukciju glazbe i do 30 sati te se smatraju najboljima za izlete i zabave.

Najbolji dostupni vanjski zvučnici

1. Conceptronic Wireless waterproof Bluetooth Suction Speaker
Conceptronic Wireless waterproof Suction Speaker fantastičan je multimedijski uređaj koji se putem Bluetooth veze može spojiti na svaki laptop, stolno računalo, tablet ili pametni telefon. Ima vanjski pokrov od mekane plastike koji štiti sve elektroničke dijelove. Lagan je, vodootporan i najbolji izbor za korištenje s USB uređajima. Ovaj zvučnik privući će svačiju pažnju, a njegova prianjajuća podloga čini ga svestranim i funkcionalnim uređajem koji se može sigurno koristiti na svakoj površini. Punjiva ugrađena baterija od 150 mAh traje do 6 sati kad je uređaj u mirovanju i do 2 sata kad se koristi. Frekvencija iznosi 2,4 – 2,48 GHz.

2. Hama Pocket Steel Anthrazit Bluetooth Speaker
Hama Pocket Steel Anthrazit Bluetooth Speaker kompaktan je zvučnik koji nudi izvanredan zvuk. Ovaj prijenosni zvučnik može reproducirati glazbu s pametnog telefona ili tableta putem Bluetooth veze ili umetanjem mikro-SD kartice. Ima i ugrađen handsfree sustav koji omogućuje lako obavljanje poziva. Ovaj se uređaj može pohvaliti i značajkama kao što su izlazna snaga od 3 W i bas zvučnik od 40 mm. Osim toga, tu su i protuklizna gumena površina i LED indikator punjenja te baterija kapaciteta 400 mAh. Ovaj je zvučnik kompatibilan s operativnim sustavima iOS, Android i Windows.

3. ACME PS101 Bluetooth Speaker
ACME PS101 Bluetooth Speaker kompaktan je uređaj koji nudi moćan zvuk. Može se lako povezati sa svakim uređajem putem Bluetooth veze. Nudi prilično dugo trajanje baterije (do 8 sati), pa je izvrstan odabir za zabavu na otvorenom. Karakteriziraju ga čist zvuk i ugodan, bogat bas, a zahvaljujući maloj težini lako se prenosi. Upravljački gumbi smješteni na vrhu zvučnika omogućuju jednostavno pokretanje i zaustavljanje glazbe, prebacivanje na sljedeću pjesmu, pojačavanje i stišavanje zvuka te odgovaranje na pozive i prekidanje poziva. Ovaj zvučnik napaja litij-ionska baterija od 200 mAh.

4. HUAWEI Bluetooth Speaker CM51 SoundStone
Huawei Bluetooth Speaker CM51 lakši je, tanji i kompaktniji. Ovaj bežični zvučnik ima pletenu vezicu za jednostavno prenošenje i omogućuje povezivanje putem Bluetooth veze unutar 10 metara. Njegova litij-polimerna baterija od 700 mAh nudi 8,5 sati neprekidne reprodukcije glazbe i može se potpuno napuniti unutar 3 sata. Ovaj zvučnik proizvođača Huawei ima IPX5 certifikat otpornosti na vodu, zahvaljujući kojemu u glazbi možete uživati bilo gdje i bilo kad: dok se zabavljate u bazenu, biciklirate ili pak uživate  u kišnom danu. Nudi i mogućnost handsfree telefoniranja uz kristalno jasan zvuk. Uz ugrađen visokoosjetljiv mikrofon s tehnologijom prigušivanja buke vaši će razgovori uvijek biti jasni i glasni.

Uživajte u zabavama na otvorenom i izletima uz izvanredne Bluetooth zvučnike dostupne u web trgovini Tia Mobiteli. Posjetite našu mrežnu stranicu već danas!

mpc