Najbolji povoljni pametni telefoni za igre dostupni u hrvatskoj

Najbolji povoljni pametni telefoni za igre dostupni u hrvatskoj

Želite li neki od najboljih gaming telefona? Smartphone igre su trenutno najbrže rastuća industrija širom svijeta. Popularne igre za smartphone poput PUBG Mobile, Fortnite i Call of Duty zahtijevaju telefone koji su nabrijani i mogu udovoljiti svim snažnim zahtjevima, koje igre moraju pružiti korisnicima za kontinuirano futurističko igranje. Proizvođači pametnih telefona grade pametne telefone samo s jednom svrhom, kako bi korisniku pružili iskustvo igranja kao nijedno drugo.

Gaming smartphone ima posebno podešen procesor, dodatnu opremu, RAM, pohranu, živopisni zaslon, brz odgovor na dodir, veći kapacitet baterije itd. Jednostavnim riječima, igraći smartphone treba poboljšane specifikacije. Evo popisa najboljih pametnih telefona za igranje koje možete kupiti u Hrvatskoj.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro izvrstan je izbor za igranje igara. Jedan je od telefona sa najboljih zaslonom veličine 6,78 inča i razlučivosti 3168 x 1440. Ovaj telefon ima svu snagu za igranje igara sa podrškom za 5G i dugotrajnom baterijom od 4.510mAh. Snimite izvrsne fotografije izvrsnom prednjom kamerom od 16 MP i stražnjom od 48MP + 48MP + 5MP + 8MP. Podržava brzo punjenje baterije i također brzo bežično punjenje.

Apple iPhone 11
iPhone 11 izjednačava cijenu i snagu pružajući vrhunsko iskustvo za nešto višu cijenu. Pokreće ga snažan A13 Bionic procesor, neusporedivi Liquid Retina zaslon i baterija koja može trajati do 24 sata, ovisno o upotrebi. Podržava i 4k video snimanje s ultraširokom / širokokutnom kamerom od 12Mp. iPhone 11 je nenadmašan u odnosu na većinu igraćih pametnih telefona.


Samsung Galaxy S 20
Galaxy S20 otkriva sasvim novi svijet mobilne tehnologije. S iznimnim ekranom, zadivljujućim specifikacijama i brojnim mogućnostima, nema premca kada se koristi za igre. Pokreće ga Exynos 990 procesor sa 128 GB prostora za pohranu i 8 GB RAM-a. Podržava i 6,2-inčni zaslon s osvježavanjem od 120 Hz i rezolucijom 1440x3200. S20 je nesumnjivo najbolji gaming smartphone za Android korisnike.


 
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3 XL nudi vrhunsko igračko iskustvo s poboljšanim OLED zaslonom od 6,3 inča, rezolucije 1440 x 2960 i Corning Gorilla Glass 5. Telefon ima nevjerojatan pogon s procesorom Qualcomm Snapdragon 845. Ima stražnju kameru sa fantastičnih 12,2MP i prednju kameru sa 8MP. Njegova baterija od 3430mAh podržava brzo punjenje. Senzor otiska prsta (straga montiran), akcelerometar, žiroskop, kompas, senzor blizine, barometar senzori su dostupni na telefonu.

Tržište pametnih telefona za igranje kontinuirano doprinosi razvoju novih tehnologija i dodataka za igrače poput vas. Najbolji igraći pametni telefoni kombiniraju mnoštvo vrhunskih komponenti sa softverom kako bi pružili nevjerojatna iskustva. Zapamtite, bilo koji pametni telefon može igrati igre, ali da biste izvukli pravi potencijal iz zahtjevne i grafički intenzivne igre, potreban vam je smartphone s vrhunskim hardverom.

Svakako provjerite našu web stranicu – TIA Mobiteli, kako biste pronašli najnovije ponude za igraće pametne telefone i ostalu dodatnu opremu. Zabavite se i uživajte u svijetu igara s bilo kojim pametnim telefonom za igre koji na kraju odaberete.

mpc