Najbolji laptopi za animaciju, grafičko oblikovanje i dizajnere u 2020

Najbolji laptopi za animaciju, grafičko oblikovanje i dizajnere u 2020

Prijenosno računalo koje ćete koristiti za grafičko dizajniranje ima drugačiju konfiguraciju od one koja bi se koristila za druge poslove. Pri odabiru laptopa za grafički dizajn treba uzeti u obzir mnogo stvari. Osim izvrsnog zaslona i dobrog trajanja baterije, treba uzeti u obzir prenosivost, RAM, odabir priključaka i mnoge druge čimbenike kako bi izabrali najbolji laptop koji odgovara svim vašim potrebama.
Kako biste saznali više o tome koji su najbolji laptopi za animaciju i grafičko dizajniranje, pogledajte ovdje.


Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro izvrsno je prijenosno računalo za profesionalne animatore i grafičke dizajnere. Dolazi s elegantnim dizajnom i vrhunskim performansama. Pokretan s i7 Quad-Core četverojezgrenim procesorom i Radeon Pro 560 grafičkom karticom, izvanredan je za kodiranje video zapisa i prikazivanje 3D modela. Njegova veličina zaslona je 13,3 inča, a rezolucija 2560 x 1600 piksela. Također sadrži LED pozadinsko osvjetljenje, vrhunski omjer kontrasta i sveobuhvatnu gradaciju boja s izvrsnom jasnoćom i svijetlim prikazom. Trajanje baterije je do 10 sati, tako da možete dugo raditi na stvaranju grafike bez ometanja. Apple MacBook Pro ima web kameru od 0,9 MP.

Lenovo ThinkPad
Lenovo ThinkPad je opremljen vrhunskim hardverskim i softverskim značajkama. Ima očaravajući zaslon i dolazi s čitačem otiska prsta. Nudi izvrsnu fleksibilnost za grafičko dizajniranje sa zaslonom od 15,6 inča i rezolucijom od 2880 x 1800 piksela. Najnovija generacija Core i7 procesora i dobra pohrana s SSD-om od 500 GB čine ga izuzetno modernim prijenosnim računalom. Tanak je i lagan te nudi pouzdanu 8-satnu pričuvu baterije za rad bez ograničenja.
Njegov spektakularni 4K zaslon i impresivan zvučni sustav čine ga visokokvalitetnim prijenosnim računalom. Pomoću njegovih USB priključaka možete brzo prenijeti ogromne količine podataka. Lenovo ThinkPad jedno je od najčešće preporučenih prijenosnih računala za grafičko dizajniranje i animaciju.

Microsoft Surface Pro 6
Microsoft Surface Pro 6 sadrži procesor najnovije generacije i omogućava 13 sati reprodukcije video zapisa. Njegov dizajn i softver su posebno konstruirani za izvršavanje superbrzih multimedijskih zadataka. Ako želite laptop s kojim ćete uspješno dovršiti svaki zadatak animacije i dizajniranja, ovo je laptop za vas. Ima bateriju od sedam sati, a posebno je konstruiran da nudi visoke performanse i trajnost.
Microsoft Surface Pro 6 pokreće poznati Intel i7 Core procesor. Zaslon osjetljiv na dodir ima izvrsne sposobnosti, brzu reakciju i iznimnu jasnoću. Sustav hlađenja je izvrstan, a njegovi visokotehnološki prednji zvučnici rade besprijekorno. Značajka čitanja otiska prsta čini ga dodatno udobnim, bržim i preciznim te, uz sve navedeno, ovaj laptop predstavlja najbolji izbor za poslove animacije i grafičkog dizajna.

Dell XPS 15
Dell XPS 15 je vrhunski u pogledu performansi u usporedbi s ostalim prijenosnicima. Ima grafičku karticu NVIDIA® GeForce® GTX 1650 i prekrasan 4K zaslon veličine 15,6 inča, za izvanredan grafički rad. Ovaj zaslon nudi dovoljno prostora za ugodan radi uz upotrebu nekoliko aplikacija istovremeno, poput igranja igara i gledanja filmova. Trajanje baterije je do 8 sati, što vam omogućuje izvršavanje svih vaših zadataka bez ograničenja. Dell XPS 15 izvrstan je prijenosnik za sve vaše potrebe grafičkog dizajniranja.

Web trgovina TIA Mobiteli nudi sveobuhvatan izbor prijenosnih računala koja se koriste za razne primjene. Kako biste dobili najbolje laptope, mobitele i druge elektroničke uređaje, posjetite našu web stranicu već danas!

mpc