Najbolji dronovi za fotografiju i video koje možete kupiti

Najbolji dronovi za fotografiju i video koje možete kupiti

Dron kamere su se razvile u sofisticirane tehničke uređaje. Koriste ih profesionalni i amaterski fotografi za snimanje iz područja i kutova iz kojih uobičajeni fotoaparati ne mogu. Korisniku ili pilotu drona omogućuju fotografiranje i videografiranje zgrada i krajolika koji su u prošlosti zahtijevali uporabu aviona ili helikoptera.
Dronovi su se značajno razvili i sada su dostupni svugdje. Svaki dron na donjem popisu podržava gimbal s motorom za suzbijanje vibracija i pokreta koje se događaju tijekom leta. Imajte na umu da svaka regija ima pravila i propise o bespilotnim letjelicama. Obavezno slijedite zakone svoje regije kako biste uživali u letenju svog drona. U tvrtki TIA Mobiteli nudimo najbolje dronove za fotografiju i video dostupne na tržištu.

1. DJI Mavic 2 Zoom

Najbolji svestrani dron za fotografiranje! DJI Mavic 2 Zoom težak je samo 905g. Dimenzije sklopljenog su 214 × 91 × 84 mm, a rasklopljenog 322 × 242 × 84 mm. Maksimalna razlučivost video zapisa putem 12MP kamere je 4K HDR @ 30fps. Sadrži punjivu bateriju od 3850 mAh, koja traje oko 30 minuta leta.

Maksimalni domet bespilotne letjelice je 8 km pri maksimalnoj brzini od 72 km/h. Mavic 2 Zoom ima objektiv s optičkim zumom od 2x. To pruža kreativne mogućnosti za kompresiju leća. Ovaj je dron izuzetno prenosiv jer se može preklopiti i odnijeti gdje god korisnik to želi. U kombinaciji s DJI-jevom aplikacijom pruža korisniku najbolji odnos funkcionalnosti i snage.


2.  AUTEL EVO II


Sa 8K videom, Autel EVO II je moćan, čak i više nego što trebate! Težak je 1174g, a raspon krila (rasklopljen) je 397 × 397 mm. Trajanje baterije je oko 40 minuta, a maksimalni domet leta je oko 9 km pri maksimalnoj brzini od 72 km/h. Slično Mavicu 2, Autelov + Evo 2 nudi razne mogućnosti izbora fotoaparata. Ima duže vrijeme leta i značajniji je u odnosu na Mavic.
Aplikacija Autel omogućuje opcije praćenja i druge funkcije potrebne za brzi let dronom. U daljinskom se nalazi masivni OLED zaslon od 3,3 inča; to znači da nema potrebe koristiti pametni telefon kao nadzorni uređaj. Dron također podržava svesmjerne senzore sudara koji su aktivni tijekom rutinskog leta.

3. RYZE Tello

RYZE Tello Boost Combo, koji pokreće DJI, nevjerojatan je dron koji može ostati u zraku 13 minuta. Dobro je opremljen digitalnom stabilizacijom slike za snimanje videozapisa od 720p na vaš pametni telefon i snimanje fotografija od 5 megapiksela u letu. Dron RYZE Tello lagan je i ima izdržljiv dizajn integriran sa softverskom i hardverskom zaštitom.
Sa zapanjujućim RYZE Tello Boost Combo možete snimati tijekom dužih razdoblja. Sve što je zabilježeno kamerom prenosi se na telefon. Zbog značajke digitalne stabilizacije, snimke izgledaju glatke. Domet Tello-a je 100 metara, dovoljno dobro za fotografiju i videografiju.
Svaki dron je jedinstven i služit će svojoj namjeni, nudeći široku paletu opcija i drugih mogućnosti. Koji god dron odlučite kupiti, budite sigurni da ste upoznati s njegovim ograničenjima i letite s njime u sigurnom okruženju.

Na TIA Mobiteli u ponudi imamo široku paletu dronova. Svakako provjerite našu web stranicu za cijene i ponude.

mpc