Najbolje bluetooth slušalice za putovanja

Najbolje bluetooth slušalice za putovanja

Još uvijek koristite slušalice sa žicom? U tom slučaju možda niste ni svjesni svega što vam bluetooth slušalice mogu ponuditi. Ovo je generacija u kojoj se tehnologija konstantno mijenja da bi život učinila udobnijim i boljim. Ako na svojim putovanjima ne nosite multifunkcionalne bluetooth slušalice koje se lako koriste, trebali biste ponovno razmisliti o svojim odlukama. Naravno, na jednosatnom putovanju do ureda možete koristiti i svoje stare žične slušalice, no to neće biti isti ugođaj dok slušate glazbu, audio knjige, podcast, gledate film ili slično.

Bluetooth slušalice su ovdje i postaju sve bolje i bolje. To znači da je vrijeme da prihvatite ono što bluetooth slušalice nude, bez obzira na to tražite li svoje prve bežične slušalice ili ste već iskusan poznavatelj. TIA-Mobiteli su ovdje kako bi vam olakšali potragu za najboljim bluetooth slušalicama za putovanja. Ovdje vam donosimo nekoliko prijedloga za bluetooth slušalice koje možete odabrati:

1. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds

Najbolje putne bežične slušalice koje smo testirali su model Xiaomi Mi True Wireless Earbuds. Ove bluetooth slušalice spremne su za korištenje čim ih izvadite iz stanice za punjenje i nude neprocjenjivo zvučno iskustvo. Kapacitet baterije svake slušalice je 40mAh, kapacitet baterije u stanici za punjenje 300mAh, vrijeme punjenja slušalica 1,5 sati, a vrijeme punjenja stanice za punjenje 2 sata. Model Xiaomi Mi True Wireless Earbuds dolazi opremljen s najnovijim bluetooth 5.0 čipom s brzinom prijenosa podataka dvostruko većom u odnosu na prethodnu generaciju i koji nudi još stabilniju vezu.

2. LG Tone Pro HBS-760

Ostanite povezani, budite informirani i uživajte u zabavi kadgod i kamogod putovali uz slušalice LG Tone Pro Bluetooth headsets. Uz ove slušalice možete razgovarati i slušati bez ruku i to uz vrhunsku kvalitetu i čistoću zvuka i performanse. Bez poteškoća ostanite u kontaktu s bližnjima i lagodno provodite svoje vrijeme u svakom trenutku i svugdje. LG Tone Pro dolazi s 4.1 bluetooth čipom za optimalne performanse s do 16 sati razgovora, 10,5 sati slušanja glazbe i 23 dana rada u stanju mirovanja. Osim toga, za potpuno punjenje potrebno je manje od 2 sata. Ovaj model ima naprednu tehnologiju zvučnika quad-layer za uravnotežen zvuk bez narušavanja, slušalice koje se mogu uvući te dvostruki MEMS mikrofon za čišći zvuk i jasnije razgovore. Valja napomenuti i dizajn koji je primamljiv, otmjen i sofisticiran što ih čini savršenim suputnikom.

3. TRUST Paxo Bluetooth Wireless Headset

Slušalice TRUST Paxo Bluetooth Wireless headsets donose zvuk visoke kvalitete, a njihova tehnologija poništavanja buke (eng. active noise cancelling technology, ANC) pomaže u eliminiranju pozadinskih zvukova. Slušalice se mogu koristiti bežično putem bluetooth tehnologije, ali i žično zahvaljujući 3,5mm izlazu za slušalice. Dolaze sa USB kabelom za punjenje. Mogu raditi do 7 sati uz ANC te 22 sata bez korištenja ANC-a. Također imaju ugrađeni mikrofon koji je lako dohvatljiv tijekom telefonskih razgovora. TRUST Paxo Bluetooth Wireless Headset dolazi s udobnim jastučićima za uši koji se mogu rotirati i podesivom trakom za glavu. Slušalice imaju izravnu vezu s glasovnim asistentom, kao što je Siri ili Google Assistant, u pametnom telefonu.

Više informacija o najboljim bluetooth slušalicama za putovanja i odlične ponude možete pronaći u web trgovini TIA-Mobiteli.

mpc