5 najboljih pametnih sportskih satova

5 najboljih pametnih sportskih satova

Sportski satovi sve su popularniji zahvaljujući njihovim pametnim značajkama. Uz pametni sat možete lako odgovoriti na poziv, pregledati poruke, upravljati glazbom, vidjeti koliko je sati i koristiti različite aplikacije za zdravlje i fitness. Najsuvremeniji pametni satovi omogućuju vam da lako pratite svoje svakodnevne aktivnosti i tjelovježbu.
Vrijeme je da prijeđete s klasičnog na pametni sat. Provjerite koji su najbolje ocijenjeni pametni satovi dostupni na tržištu

1. Samsung Galaxy Watch SM-R810
Pametni sat Samsung Galaxy nudi sjajan izgled i dugo trajanje baterije. Otporan je na vodu do dubine od 50 metara. Ovo je jedan od najpopularnijih pametnih satova dostupnih na tržištu. Ako volite izgled tradicionalnih analognih satova, ovaj je pametni sat pravi odabir za vas. Uz pametni sat Galaxy lako ćete se povezati sa svijetom oko sebe. Pokažite svoju osobnost uz ovaj elegantan pametni sat koji zahvaljujući kazaljkama i kružnom brojčaniku nalikuje analognim satovima. Odaberite dizajn koji najbolje odgovara vašem stilu.
Ne morate pritisnuti gumb da biste vidjeli koliko je sati jer ovaj pametni sat uvijek prikazuje  vrijeme. Nudi dugo trajanje baterije kako biste mogli dulje uživati u glazbi i razgovoru. Standardni kapacitet baterije iznosi 270 mAh. Pametni sat Samsung Galaxy vaš je osobni trener koji će pratiti vaše zdravlje i aktivnosti. Može mjeriti otkucaje srca i pratiti druge aktivnosti dok vježbate. Osim toga, ima i senzore kao što su mjerač ubrzanja, žiroskop, senzor svjetlosti, senzor otkucaja srca i barometar.
 
2. HUAWEI WATCH GT 2
Huawei Watch GT 2 ima nevjerojatno dugotrajnu bateriju, a može se pohvaliti i značajkama kao što su nosivi čipset vlastite proizvodnje, pametna tehnologija za uštedu energije i dvostruki čip. Sve to omogućuje vam da sat bezbrižno nosite do 2 tjedna bez punjenja baterije. Huawei Watch GT 2 dizajniran je da precizno prati  vaše aktivnosti i bilježi otkucaje srca tehnologijom TruSeen ™ 3.5. Ovaj je sat savršen odabir za sve sportske aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom.
Ovaj pametni sat podržava pozive putem Bluetooth veze, prikazuje obavijesti o porukama i omogućuje slušanje glazbe, praćenje kvalitete sna putem sustava TruSleep 2.0 i praćenje razine stresa putem sustava TruRelax. Uz ovaj pametni sat možete se opustiti i uživati u mnogobrojnim funkcijama koje omogućuju lako praćenje zdravlja i aktivnosti.

 
3. Fitbit VERSA Black / Black Aluminum
Fitbit Versa elegantan je pametni sat koji ima ugrađen GPS i otporan je na vodu do dubine od 50 metara. Mjeri potrošene kalorije i udaljenost prijeđenu pješke, biciklom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom. Može se koristiti i za bilježenje podataka tijekom plivanja u bazenu, uključujući broj kalorija potrošenih tijekom te aktivnosti. Nudi i neke dodatne značajke kao što su vođene vježbe disanja i personalizirane vježbe na ekranu.
Ovaj pametni sat prikazuje obavijesti kao što su poruke, pozivi i događaji upisani u kalendar. Interna memorija od 2,5 GB omogućuje pohranu više od 300 glazbenih datoteka kojima se može pristupiti Bluetooth slušalicama. Sat ima aluminijsko kućište i zaslon zaštićen staklom Gorilla Glass 3. Kompatibilan je s operativnim sustavima Android, Windows i iOS. Odlikuje se i duljim trajanjem baterije do 4+ dana.
 
4. Xiaomi Amazfit Verge Lite Gray Smart Watch
Xiaomi Amazfit Verge Lite Gray Smart Watch nudi čitav niz izvanrednih značajki. Sat napaja baterija od 390 mAh, a kompatibilan je s operativnim sustavima Android i iOS. Zaslon je zaštićen staklom Gorilla Glass 3, zahvaljujući kojemu na njemu nećete vidjeti otiske prstiju. Ovaj sat ima senzore kao što su mjerač otkucaja srca i senzor svjetlosti. Sat je izrađen od polikarbonata i stakla i izvrstan je odabir za sve ljubitelje sporta.

5. GARMIN Instinct Graphite
Garmin Instinct nevjerojatan je pametni sat koji može izdržati i najteže uvjete. Njime možete pratiti otkucaje srca, razinu stresa i druge tjelesne aktivnosti tijekom dana. Baterija traje do 14 dana kad se koristi kao pametni sat i do 16 sati kad se koristi kao GPS. Interna memorija od 16 MB i pametne obavijesti čine ovaj sat savršenim odabirom za vas. Ovaj sat nudi i mogućnost praćenja u stvarnom vremenu i kompatibilan je s Android i iPhone pametnim telefonima.

Pazite na svoje zdravlje uz ove pametne satove! Posjetite web trgovinu Tia Mobiteli i kupite najbolji pametni sat koji će savršeno odgovoriti na vaše potrebe.

mpc