Uža rola za vakumiranje salama.
120x3000 set 5/1.
Vakum je najbolji odabir za suhomesnate proizvode
Domače suhe salame i drugi suhomesnati proizvodi su konzervirani solju i dimom.
Sušenjem još dozore i postignu optimalno stanje za uživanje. Pošto sve ne možete konzumirati odjednom, proizvode je potrebno kvalitetno pohraniti da sačuvaju pun okus.
Za pohranjivanje kobasica, slanine i pršuta najprimjereniji je vakum, koji zaustavi procese daljnjeg zorenja i sušenja.
Suhomesnate proivode vakumirajte i pohranite u hladnom prostoru – podrumu ili hladnjaku.
Namirnice su u vakumskim vrećicama zaštićene od zraka, koji uzrokuje kvarenje hrane i od vanjskih štetočina, zato je zamrzavanje potpuno nepotrebno.
Radije prostor u zamrzivaču iskoristite za pohranjivanje voća i povrća za zimnicu.
Statusova folija za vakumiranje salama vam omogućuje da odrežete vakuumske vrećice potpuno po svojim potrebama odnosno po veličini suhomesnatih proizvoda ili drugih namirnica,
koje želite zavakuumirati.
Statusova folija za salame vrećice sastoji se od dva različito debela sloja poliamida i polietilena.
Poliamid je materijal, koji garantira nepropusnost te se nalazi na vanjskoj strani folije.
Polietilen je materijal, koji garantira optimalno varenje.
Status proizvodi najdeblju foliju na tržištu.
Glatki dio je debeo 100 µm, a rebrasti sloj čak 130 µm.
Za jednostavniju predodžbu: obične vrećice su debele samo 20 µm.
Profesionalna debljina folije i čak 30 odnosno 20 µm poliamida garantiraju potpuno nepropusnost i minimiziraju mogućnost oštećenja tijekom vakuumiranja i pohranjivanja namirnica.
SAVJET: Pri vakuumiranju mesa s oštrim kostima obložite oštre špice s papirnatim ubrusima da zaštitite vrećicu od poderotina.
Trebate dodatne informacije o ovom artiklu?
Pošaljite nam upit