Newsletter se ne prikazuje ispravno? Kliknite ovdje za prikaz u web pregledniku!
Slika nije prikazana? Kliknite na gornji link za prikaz u web pregledniku! Slika nije prikazana? Kliknite na gornji link za prikaz u web pregledniku! Slika nije prikazana? Kliknite na gornji link za prikaz u web pregledniku! Slika nije prikazana? Kliknite na gornji link za prikaz u web pregledniku! Slika nije prikazana? Kliknite na gornji link za prikaz u web pregledniku! Slika nije prikazana? Kliknite na gornji link za prikaz u web pregledniku!

Vaši kontakti su prikupljeni u obradi tržišta iz javnih objava ili direktnom komunikacijom. Svi podatci koje ćete ostaviti prilikom registracije na web shop www.tia-mobiteli.hr bit će zaštićeni i koristit će se isključivo u promotivne svrhe, bez mogućnosti ustupanja trećim osobama.

Ako više ne želite primati newsletter, klinite ovdje za odjavu s naše mailing liste. Za slučaj da link za odjavu ne radi, odgovorite na ovaj mail s porukom "odjava", kako bi vašu e-mail adresu uklonili s naše mailing liste.

Sve cijene su izražene u Hrvatskim kunama i uključuju PDV. Za eventualne nenamjerne pogreške u opisima, slikama ili cijenama proizvoda ne odgovaramo. Važeće informacije o proizvodima pronađite na našim web stranicama.

Mobilna i web trgovina TIA d.o.o.
Gornja reka 13, 10450 Jastrebarsko, RH • e.: prodaja@tia-mobiteli.hr • t.: +385 (0)95 9112 912


Ne želim više primati newsletter!